Info

Netstamps (etablerad på nätet 1998) drivs av Kenneth Matz.

Jag driver allt som en ren hobbyverksamhet. Försäljning sker oftast för att kunna finansiera mina egna inköp till mina samlingar. Allt som jag säljer försöker jag att till bästa förmåga beskriva så noga som möjligt. (Ibland kan mina trötta ögon missa något). Skulle Du inte vara nöjd med något köp, så givetvis har du full returrätt.

Auctionen  har inte allt utan det är material som jag oftast får över från diverse inköp. Jag försöker att varje vecka lägga ut några nya objekt till auktionen. Kanske att Du kan hitta något som passar dig. Jag skulle även uppskatta om Du vill rekommendera och tipsa om Netstamps auktion till dina samlarvänner.
Netstamps alltid med något nytt (nästan)TILL PTA

   Netstamps is member at PTA London UK


Tänk vad vore livet utan att ha något att samla på. När det gäller vykort så har jag 3 stycken samlingsområden. Haninge kommun med dess öar, Stockholm specielt Södermalm, Men det finns en begränsning dvs. allt väster om Ringvägen. Kvar blir då Högalid/Hornstull. Sist men inte minst, restauranter i Stockholm.

Ett nytt samlingsområde har tillkommit, Gröna Lund. Rent nostalgiskt, Var mycket där som grabb. Har Du vykort därifrån, hör av Dig.

Hjärtligt välkomna !!